Stickerele pentru perete iti inveselesc casa

0
479
Stickere pentru perete

Uita de tablourile bunicilor. Cine nu isi aminteste acele tablouri gasite intr-o vreme in fiecare casa, monstruozitati estetice cu rame mari si grele. Dar vremea lor a trecut. In zilele noastre exista autocolantele pentru perete.

Autocolantele (stickerele) pentru perete sunt un un material adeziv care poate fi decupat astfel incat sa ofere imagini decorative prezentate intr-o multime de forme si dimensiuni. Stickerul prezinta avantajul infatisarii unui desen efectuat cu precizie, creand impresia unei picturi aplicate peretilor, lemnului, sticlei, sau oricarei suprafete netede.

Stickerele decorative participa la personalizarea obiectelor dragi, iar calitatea materialului din care sunt confectionate asigura o garantie de pana la 5 ani.

Lipicios.ro este un magazin online specializat in comercializarea autocolantelor decorative pentru perete si alte suprafete. Mai jos va prezentam cateva modele interesante din colectia lor, lasandu-va pe voi sa descoperiti intreaga colectie la Lipicios.ro .

[one_half last=”no”]Floarea soareluiAutocolant perete floarea soarelui[/one_half][one_half last=”yes”]Buchet de floriSticker buchet de flori[/one_half] [one_half last=”no”]Papadie decorativaAutocolant papadie decorativa[/one_half][one_half last=”yes”]Creanga de copacSticker perete Creanga de copac[/one_half] [one_half last=”no”]Flori de marAutocolant flori de mar[/one_half][one_half last=”yes”]Copacul cu floriSticker perete Copacul cu flori[/one_half] [one_half last=”no”]Cercuri abstracteSticker decorativ cercuri abstracte[/one_half][one_half last=”yes”]Fluture cu bulineAutocolant perete fluture cu buline[/one_half] [one_half last=”no”]ClovniSticker de perete cu clovni[/one_half][one_half last=”yes”]Leagan de povesteAutocolant perete leagan de poveste[/one_half] [one_half last=”no”]Decor pentru copiiSticker perete decor pentru copii[/one_half][one_half last=”yes”]DalmatieniiSticker de perete dalmatienii[/one_half] [one_half last=”no”]HomeAutocolant perete cu citat[/one_half][one_half last=”yes”]Dancing in the RainSticker perete dancing in the rain[/one_half]

Formele si culorile pot fi dupa preferinte si alese astfel incat sa se potriveasca decorului sau gustului proprietarului. Autocolantele pentru perete pot fi cu forme florale, abstracte, haioase, pentru copii sau cu citate. Alege-ti si tu autocolantul pentru perete preferat cu un click aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.