Jachete de dama Tru Trussardi pentru anotimpul rece (iarna 2012-2013)

0
343
Jacheta gri Uliana

Brandul Tru Trussardi a fost fondat in 2005 combinand calitatea si stilul Trussardi cu aspectele practice ale hainelor create pentru oras. Conceptul Tru Trussardi este mai mult decat un joc de cuvinte, acesta reprezentand un nou concept de imbracaminte: perfecta pentru orice ocazie, dar eleganta in acelasi timp, creata pentru stilul de viata metropolitan axat pe schimbul de idei si culturi.

Hainele Tru Trussardi sunt potrivite pentru femeia zilelor noastre care este din ce in ce mai pution ancorata in concepte rigide. Modelele Tru Trussardi sunt potrivite pentru orice ocazie, fie acesta o intalnire profesionala, o intalnire amoroasa, o intalnire de afaceri sau un pranz cu prietenii. Conceptul urban de imbracaminte care satisface nevoiel femeii moderne prin simplitate, eleganta si calitate impecabila.

Fashion Days ne propune jachete de dama marca Tru Trussardi intr-o colectie unica si eleganta cu reduceri de preturi pana la 76%. Luxul devine deodata accesibil.

[one_half last=”no”]Cojoc negru North PoleCojoc negru North Pole[/one_half][one_half last=”yes”]Geaca neagra RonnaGeaca neagra Ronna[/one_half] [one_half last=”no”]Jacheta bej BelindaJacheta bej Belinda[/one_half][one_half last=”yes”]Jacheta Coolest GirlJacheta Coolest Girl[/one_half] [one_half last=”no”]Jacheta gri UlianaJacheta gri Uliana[/one_half][one_half last=”yes”]Jacheta maro BelindaJacheta maro Belinda[/one_half] [one_half last=”no”]Jacheta maro caramel ThurmanJacheta maro caramel Thurman[/one_half][one_half last=”yes”]Jacheta maro inchis ThurmanJacheta maro inchis Thurman[/one_half] [one_half last=”no”]Jacheta neagra KallieJacheta neagra Kallie[/one_half][one_half last=”yes”]Jacheta Never ColdJacheta Never Cold[/one_half] [one_half last=”no”]Jacheta verde FitJacheta verde Fit[/one_half][one_half last=”yes”]Jacheta verde PiccadillyJacheta verde Piccadilly[/one_half] [one_half last=”no”]Mantou multicolor CocoMantou multicolor Coco[/one_half][one_half last=”yes”]Mantou rosu RednaMantou rosu Redna[/one_half] [one_half last=”no”]Pelerina Never ColdPelerina Never Cold[/one_half][one_half last=”yes”]Vesta maro JaneVesta maro Jane[/one_half]

Vezi mai multe modele pe Fashion Days

Fashion Days este singurul club de shopping online din Romania unde membrii pot beneficia de preturi cu pana la 80% mai mici la cele mai cunoscute branduri de imbracaminte, incaltaminte si accesorii. Fashion Days ofera zilnic promotii incredibile la haine de marca, livrare gratuita pentru platile cu cardul si un departament de suport clienti disponibil 24/7. Inregistrarea este GRATUITA.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.