Horoscop Berbec 2012

0
244
Horoscop Berbec

General

Horoscop Berbec

Pentru acest an se prevede o periada calma si linistita. Majoritatea proiectelor si eforturilor tale care au tot fost amanate for demara in acest an in forta. Alocati timp sa inlaturi persoanele, lucrurile si ideile nedorite din viata ta in acest an. Ritmul s-ar putea sa incetineasca un pic, dar nu este cazul sa iti faci griji. Incet, dar sigur, castiga intotdeauna cursa pana la urma. Acest an iti va oferi mai multa libertate de miscare, mai ales in ceea ce priveste relatiile si cariera.

Nivelul energiilor tale ar trebui sa fie extrem de ridicat in 2012. Sensibilitatea si sentimentele se vor mentine la cote ridicate pe intreg parcursul anului. Incearca sa iti stapanesti mania, deoarece afisarea acesteia prea des s-ar putea sa iti aduca probleme. Mentine comunicatiile la niveluri scazute pentru a evita discutii in contradictoriu sau certuri aprige.

Cariera

Pe plan profesional nu vor fi evenimente majore cu exceptia ultimului trimestru al anului. Va trebui sa inveti sa evoluezi din greselile tale. O schimbare in cursul carierei sau noi oportunitati de educatie superioara se intrevad la orizont. Artistii s-ar putea sa nu primeasca prea multe incurajari in cursul acesti an. Totusi, nu renunta. Ai sanse sa ai relatii imbunatatite cu autoritatile si cu colegii de la serviciu.

Finante

Gaseste moduri in care iti poti consolida securitatea financiara in acest an. Planetele iti prezic ceva noroc, dar nu te astepta la castiguri fabuloase neprevazute. Este timpul potrivit daca doresti sa faci schimbari ample in afacerea ta sau in serviciile pe care le oferi. Profiturile sunt mai probabile daca exersezi putin umilinta si multa munca. Nu ar trebui sa ai mari perioade dificile pe plan financiar in aces an.

Dragoste

Viata ta amoroasa ar trebui sa iti ofere liniste si pace dupa perioada turbulenta de anul trecut. Uita trecutul si traieste in prezent. Acesta are multe sa iti ofere, mai ales cand vine vorba de dragoste si relatiile cu sexul opus. Pasiune intensa se prevede la orizont, mai ales in a doua jumatate a anului. Expune-ti parerile si placerile partenerului intr-un mod cat mai clar daca esti intr-o relatie pe termen lung. Ascultat-ti proprile dorinte si nu ceda usor la capriciile partenerului de viata. Nu actiona in pripa, deoarece acest an este unul potrivit introspectiei, mai ales cand vine vorba de relatiile sentimentale.

Sanatate

Sanatatea s-ar putea sa te surprinda acest an, cu destul de multe suisuri si coborasuri. Starea ta emotionala va avea un rol important asupra sanatatii tale. De aceea este mai bine sa incerci sa iti controlezi sentimentele extreme. Ultimul trimestru al anului s-ar putea sa te surprinda cu probleme si cheltuieli neprevazute in domeniul medical. Incearca sa nu te consumi prea mult cand vine vorba de problemele personale sau cele de la locul de munca.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.