Genti dama din piele de la Calin Design

0
553
Genti de dama unicat Calin Design

Calin design ne propune colectia de genti de dama din piele unicat.

Intotdeauna cautam ca look-ul ales sa ne reprezinte cat mai bine si cat mai aproape de imaginea noastra. Insa nici un look nu este perfect daca nu acordam atentie fiecarui detaliu.

Accesoriile care iti completeaza look-ul sunt la fel de importante. Tocmai de aceea gentile de piele cu design unicat, din piele naturala si o executie de exceptie pot fi detaliul care te va scoate din multime.

Calin Design este un producator de articole de marochinarie, genti de dama de foarte buna calitate, adaptate unei ocazii speciale, cu un design unicat.

[one_half last=”no”]Geanta plic din piele cu diagonale late Calin DesignGeanta plic din piele cu diagonale late, dimensiuni 30x20cm[/one_half][one_half last=”yes”]Geanta plic din piele cu diagonale inguste Calin DesignGeanta plic din piele cu diagonale inguste. Dimensiuni 30x20cm[/one_half] [one_half last=”no”]Geanta din piele bej Calin DesignGeanta din piele bej combinata cu piele perforata verde deschis. Dimensiuni 40x30x11cm[/one_half][one_half last=”yes”]Geanta cu rama din piele bej Calin DesignGeanta cu rama din piele bej creponata cu manere mov. Dimensiuni 40x30x15cm[/one_half] [one_half last=”no”]Geanta din piele croco lac Calin DesignGeanta din piele croco lac in ape si velur galben, cu bareta de umar si mana. Dimensiuni 30x20x7 cm[/one_half][one_half last=”yes”]Geanta din piele box verde Calin DesignGentuta din piele box verde pe ramita din piele cu sclipici si cu bareta de umar din lant. Dimensiuni 30x20cm[/one_half] [one_half last=”no”]Plic din piele verde Calin DesignPlic din piele verde cu argintiu si aplicatii din nichel pe capac si doua compartimente. Dimensiuni 30x19cm[/one_half][one_half last=”yes”]Geanta din piele neagra Calin DesignGeanta din piele neagra imprimata cu tinte si maner din lant. Dimensiuni 30x30x11cm.[/one_half] [one_half last=”no”]Geanta din piele zebra Calin DesignGeanta din piele zebra combinata cu velur grena. Dimensiuni 30x22x7cm[/one_half][one_half last=”yes”]Geanta plic cu doua rame Calin Design[/one_half] [one_half last=”no”]Geanta din piele de sarpe Calin DesignGeanta din piele sarpe cu barete prelungite pe fata – 29X29 cm[/one_half][one_half last=”yes”]Geanta in doua culori Calin DesignGeanta dama din piele in doua culori. 32X26X12 cm[/one_half]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.