COCO NOIR – Noul parfum de la CHANEL

0
303
Chanel CocoNoir

Chanel produce parfumuri destinate sa devina clasice. De la primul No. 5 si pana la Coco Mademoiselle, fiecare isi are locul in topul parfumurilor care au facut istorie.

Suntem convinsi ca si noua lor creatie, “Coco Noir” va deveni un clasic. Dedicat memoriei celei care a fost Gabrielle “Coco” Chanel, Coco Noir promite un parfum, descris de catre parfumierul casei Christopher Sheldrake, ca fiind “luminos, transparent, oriental”.

Parfumul este cel de-al treilea din gama Coco, sticla avand forma clasica Coco, dar de acesta data fiind neagra cu decoratiuni aurii, amintind de sticla originala a lui No. 5. Noul parfum duce mirosul intr-o directie diferita, departe de aroma delicata si feminina a lui COco Mademoiselle. Sheldrake ne explica: “Noir are propriul sau spatiu.. Noi nu lansam multe parfumuri pe piata, ci alegem sa cream arome care sa reprezinte o era, nu o moda trecatoare.”.

Suntem siguri ca Noir va avea un succes rasunator. Parfumul este disponibil in magazine din 17 August. Mai ramane de vazut cine va fi aleasa care il va promova…

Chanel CocoNoir


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.